Hogyan találhatod meg a legjobb parfümöt a Notino kínálatában?

parfumok

A parfüm kiemeli személyiségünket, és nagy mértékben meghatározza az első benyomást. Új parfümöt szeretnél vásárolni? Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet a Notino webáruházban.

A parfüm a legtöbb ember mindennapi életének elválaszthatatlan része. Képviselheti a társadalmi státuszt, érzékiséget vagy egy személy jellemét. A kiválasztott illat ezáltal befolyásolhatja a hangulatot és az érzelmeket is.

Tudni szeretnéd, hogyan válassz parfümöt az egyik legnépszerűbb webáruházból, ahol kozmetikumokat és parfümöket vásárolhatsz, akkor a legjobb helyen jársz. Az alábbiakban bemutatunk egy útmutatót a Notino webáruházból történő parfümvásárláshoz.

 

„A nő parfümje többet árul el róla, mint a kézírása.."
- Christian Dior

 

A mai cikkből megtudhatod

__bulb
Hol lehet Sinsay ajándékkártyát szerezni, és mire lehet felhasználni?

Szeretnéd megajándékozni szeretteid? Egy Sinsay ajándékkártya remek választás lehet, mivel lehetőséget teremt arra, hogy az illető saját ízlése szerint válassza ki a kívánt ruhát vagy kiegészítőt.

Miért érdemes a Notinónál vásárolni?


A kozmetikumokat és parfümöket kínáló webáruházat 2004-ben alapították Csehországban. Azóta a Notino a világ 22 országába terjeszkedett, és célja a további terjeszkedés. Ma már a parfümök és a szépségápolási termékek széles választékának legnagyobb online kiskereskedője, a sminkektől kezdve a bőr-, haj- és testápolási termékeken, étrend-kiegészítőkön és baba-mama termékeken, otthoni illatosítókon át a táplálékkiegészítőkig és vitaminokig vagy a sportolóknak szánt étrend-kiegészítőkig.

Több mint 60 000 terméket kínál 1500 márkától, mind a jól ismert globális márkáktól, mind a kisebb és helyi gyártóktól. Mint vásárló, széles választék közül választhatsz kényelmesen a kedvenc márkád vagy árkategória alapján.  És ami a legfontosabb, hogy egy helyen nagyszámú terméket vásárolhat különböző kategóriákból.

Egyébként, egy helyen - a weboldalunkon - több mint 5600 kedvezménykupont találsz különböző webáruházakhoz, amelyek segítségével online vásárlásaid során megtakaríthatsz.

Notino webáruház rendszeresen kínál különféle kedvezményes ajánlatokat ünnepek vagy más fontos alkalmak alkalmából. A vásárlás során gyakran lehetőséged van egy meghatározott értékű rendeléshez ajándékot kapni.

A különféle szállítási és fizetési lehetőségek biztosan hozzájárulnak a gondtalan vásárlás élményhez. Az ügyfélszolgálat és a kiszolgálás magától értetődő. Ha nem vagy elégedett a megrendeléseddell, 90 napig visszaküldheted az árut.


Milyen aktuális ajánlatokat tudsz kihasználni a vásárláskor? Az összeset megtalálod a weboldalunkon.

10 ok, amiért érdemes vásárolni a Notino oldalról

__check

 Európa legnagyobb kozmetikai és parfüm webáruháza

__check

az áruk kiváló elérhetősége, ami a megrendelések gyors feladását jelenti

__check

azonos árgarancia az üzletben, online és a mobilalkalmazáson keresztül is

 

__check

az üzletekben dolgozó szakképzett személyzet

__check

ingyenes szállítás a kiválasztott termékekre

__check

gravírozás lehetősége

__check

lehetőség ajándékcsomagolás kiválasztására

__check

ingyenes minta a Try it First ajánlat kiválasztott termékeihez

__check

szinte éjjel-nappal nyitva tartó ügyfélvonal

__check

akár 90 nap a nem megfelelő termékek visszaküldésére

no-tukor-sminkelAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Hogyan válassz parfümöt a Notinóról?



Kezdetnek tekintsük át röviden, mi is az a parfüm. Olyan illatanyagra utal, amely 15-40% illatanyagot tartalmaz. Minél magasabb az illatanyagtartalom, annál hosszabb ideig tart az illat. A parfüm, az eau de toilette vagy a kölnivel összehasonlítva, amelyeknek lényegesen alacsonyabb az illattartalma, a parfüm intenzívebb.

Az illat tartósságát megfelelő alkalmazással is meghosszabbíthatod. A parfümöt kb. 30 cm távolságból fújd a csuklódra, a tarkódra, a dekoltázsodra, a fül mögötti területre vagy a bokádra. Az illatnak melegre van szüksége ahhoz, hogy kibontakozhasson, és a fent említett testrészek tökéletesek erre.

Amikor megnyitod az internetes áruház weboldalát, a főoldalon elrendezett termékkategóriákat látsz. A weboldalon való tájékozódás és a termékek keresése egyszerű még azok számára is, akik először látogatják meg az oldalt.

A "Parfümök" fül a "Akciók" fül után rögtön másodikként található. Ha rákattintasz, bal oldalon több szűrő jelenik meg.

Először is, lehetőséged van választani női, férfi vagy uniszex parfümök, ajándékcsomagok, parfümözött kozmetikumok, kiegészítők vagy gyermekparfümök közül. Blogunkon írtunk arról is, hogyan válassz parfümöt hölgyeknek.

Ezután ár szerint szűrheted a termékeket, a legalacsonyabbtól a legmagasabbig. Az alacsonyabb árú termékek közül az aktuális kedvezmények közül az adott összegre kattintva választhatsz.

 

Ezek a jelenlegi parfüm ajánlatok.  Ne habozz, és használd ki minél hamarabb:

A fenntarthatóság szempontjából választhatsz 100% újrahasznosítható termékeket, termékeket tartalék töltettel vagy újratölthető csomaggal.
 

A Notino parfümöket márka és illattípus szerint is szűrheted. A vásárlás során nagy segítséget jelent az a lehetőség is, hogy a mindennapi viseletre vagy éppen ellenkezőleg, különleges alkalmakra szánt illatokat választasz.

Ahogy fentebb említettük, egyes termékekhez ajándékot is kaphaszt, míg másra különleges ajánlatok vonatkoznak. Az alábbi szűrő részben pedig kiválaszthatod, hogy melyik terméket melyik extra ajánlattal szeretnéd látni.

Az utolsó szűrővel a termékeket más vásárlók értékelése szerint láthatod. Ezek a vélemények segíthetnek a vásárlás során.

 

no-parfumot-fujAutor: MART PRODUCTION (Pexels)

 

 

Tippek a TOP női és férfi parfümökhöz

 

Az aktuálisan legkelendőbb parfümök közül válogattuk ki a TOP 3-at hölgyeknek és uraknak. Tudjuk, hogy mindenki másféle illatot kedvel, de  lehet, hogy a kiválasztott illatok közül neked is tetszeni fog néhány.

 

Top3 női parfüm:

__check

Sol de Janeiro - Cheirosa '59

__check

Victoria's Secret - Coconut Passion

__check

Karl Lagerfeld - Karl Lagerfeld for Her

Top3 férfi parfüm:

__check

Armani - Emporio Stronger With You Absolutely

__check

Afnan - Supremacy Not Only Intense

__check

DIOR – Sauvage

__bulb
Utazol? Ezek az aktuális poggyász méretek

Tudod, hogyan kell helyesen becsomagolni a poggyászt? Minden utazás előtt ellenőrizd a légitársaságok feltételeit és a repülőgép poggyászának méreteit. Olvasd el áttekintésünket.

Mindig jobb olyan megbízható online áruházakban vásárolni, mint amilyen a Notino is. Ez részben az óriási termékválasztéknak köszönhető, amely világmárkákat és helyi márkákat egyaránt magába foglal, valamint az kedvező áraknak és extra ajánlatoknak. Ne felejtsd el, hogy a vásárlásod még előnyösebb lehet, ha kihasználod ezeket a kedvezménykódokat.