Az év slágere a szalmatáska: Légy te is stílusos

szalmatáska

Neked van otthon szalmatáskád? Jelenleg a legmenőbb divattrendek közé tartozik. Megmutatjuk, hogyan is kombinálhatod a tavaszi és nyári ruhákkal, kiegészítőkkel.

Szeretsz felöltözni és a legújabb trendeknek megfelelően kombinálni a kiegészítőket? Akkor az idei nyári kiegészítőgyűjteményedben többféle  szalmatáskának is kell lennie.

Úgy gondoltad eddig, hogy csak a víz mellé vagy a strandra való ? Olvass tovább, és győződj meg róla, hogy többféle öltözékkel kombinálva is remekül mutat.

Vásárold meg szalmatáskád még ma. Ebben a webáruházban több száz modellt találsz fantasztikus áron.

szalmataska-ruha

 

Szalma kézitáskák és történetük

 

A szalmatáskáknak gazdagabb történelme van, mint gondolnánk. A múltban elsősorban funkcionális kiegészítők voltak, amelyekkel tárgyakat, élelmiszert vagy vizet lehetett szállítani. Méretük a nagy fogantyúval ellátott piknikkosarakra emlékeztetett.

Az évek során megjelenésük átalakult. Körülbelül az 1950-es évek óta divatos kiegészítőknek számítanak. Ebben az időszakban jelentek meg a piacon a szalmatáskák kisebb modelljei is. A hölgyek elsősorban szépségápolási termékek szállítására használták őket.

Jane Birkin brit színésznő, énekesnő és divatikon hírnevéhez általában a szalma  táskák hírneve fűződik. Híres arról, hogy a 60-as évek végén és a 70-es években tényleg mindenhová magával vitte fonott kosarát.

 

szalmataska

 

A szalmatáskák a divattervezők érdeklődését is felkeltették, akik az 1990-es években használták őket először a kollekcióikban.

Jean-Paul Gaultier divattervező például 1992-ben bőrszíjjal ellátott szalmatáskát készített. Abban az időben ez volt az egyik legkeresettebb táska. Az olyan tervezők, mint a Dolce & Gabbana és Eric Beamon nem sokkal maradtak le, és megalkották első szalmás táskáikat.

Fokozatosan különböző formájú, stílusú és kivitelű szalmatáskák jöttek létre. Ez ma is így van.

Szeretne kevesebbet fizetni egy szalmatáskáért? Nézze meg weboldalunkon a divatcikkek kategóriát, ahol rengeteg kedvezményt és akciót találsz.

 

szalmataska-szemuveg

 

Hogyan viseljük a nyári szalmatáskákat?

 

Valószínűleg jól tudod, hogy ez a fajta kézitáska inkább a nyárhoz, mint a téli hónapokhoz kapcsolódik. Ez elsősorban a készítésükhöz használt anyagok miatt van így. Elsősorban szalmából, de rattanból, jutából vagy tengerifűből is.

Semleges színük a másik előnyük, ami miatt  sokoldalúan felhasználhatók a nyári táskák. Bármilyen öltözékhez passzolhathatnak, legyen az egyszínű vagy színesebb darab. Egész biztos divatos leszel bennük.

Ráadásul a méretek és formák széles választékának köszönhetően az alkalomhoz legjobban illő táskát veheted elő.

A könnyű ápolhatóság szintén bónusz. Használhatsz nedves ruhát a por vagy az apró szennyeződések eltávolításához.

 

szalmataska-utazas

 

Szalmakosár

 

A nagyobb táskákat kedveled? Akkor ez a típus tökéletes lehet a számodra. Kényelmesen hordozhatsz benne minden lényeges dolgot, ugyanakkor tökéletes divatos kiegészítő. Egyszerű 2 az 1-ben. Nem számít, hogy a városba, vásárolni vagy munkába mész. mndenhová alkalmas.

Neked is sok idődbe telik, amíg kiválasztod az outfitet? Talán nem a darabok hiányában van a hiba, hanem éppen ellenkezőleg, a feleslegében. Alakíts ki te is egy kapszula ruhatárat, hogy időt és pénzt takaríts meg.

 

noi-szalmakosar

 

A nagyméretű szalmatáska többféle méretben és stílusban kapható, így bármilyen alkalomra használhatod. Nyugodtan csomagold be a tengerparti cuccaidat, indulj el piknikezni, vagy pakold be egy rövid kirándulásra.

A többi táskatípushoz hasonlóan ez is különböző díszítőelemekkel, például felvarrt kagylókkal vagy színes mintákkal is kapható. Szeretnél egyedi stílust adni neki? Köss rá egy színes sálat.

 

nagy-szalmataska

Kerek szalma kézitáska 

 

Ha csak egy csinos kis szalmatáskás  szeretnél vásárolni, akkor ezt ajánljuk. Mérete kisebb, mint egy szalmakosár, de nagyobb, mint egy crossbody.

Szerintünk rendkívül praktikus, és alkalmi öltözékekhez is tökéletes. Remekül fog mutatni egy maxiruhával egy nyári sétához, és farmerrel is egyaránt. A hosszú pántnak köszönhetően pedig észre sem fogod venni, hogy viseled.

noi-szalmataska-crossbody

 

Szalmából készült crossbody

 

A szalmatáskák közül a legkisebb a crossbody táska. Praktikus, ha nem kell sok mindent magaddal vinned. Ideális alkalmak a bulik, randevúk vagy ha a barátaiddal találkozol.

Szó szerint bármilyen ruhát választhatsz hozzá. A kényelmes nadrágoktól kezdve a szoknyákon át a ruhákig. Szeretnél egy nagyszerű városi megjelenést létrehozni? Tökéletes választás lehet egy bővebb farmer, fehér póló és blézer, vagy egy magas derekú nadrá  és crop top.



szalmataska-kicsi

 

A szalmatáskák már évek óta a divat részei. Kiváló minőségük és modern dizájnjuk mellett kétségtelenül  kapcsolódik megfizethetőségük is. Próbálj meg idén legalább egynek esélyt adni a nyári öltözékeidben. Magad is meg fogod látni, hogy a kedvenc nyári kiegészítőd lesz.

__bulb
Melyik a legjobb tavaszi ballonkabát?

Nem tudod melyik tavaszi kabát a megfelelő ? A ballonkabát nagyszerű választás lehet.  Összeállítottunk egy válogatást a legolcsóbbaktól, minden napra és különleges alkalmakra egyaránt.